For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded.
I Accept

Uitați-vă la prezentarea video a BZW-240X – o mare mașină pentru tăierea și dezizolarea cablurilor de până la 240mm². Echipamente moderne de procesare a cablurilor controlate prin microcomputer. Ideală pentru procesarea cablurilor de înaltă tensiune utilizate de exemplu în motoarele electrice ale autoturismelor, stațiile de încărcare, bateriile etc. BZW-240 rezolvă problema procesării cablurilor electrice groase.

Mașina permite tăierea automată a cablurilor, dezizolarea ambelor capete în același timp și dezizolarea multi-strat. Un antrenament servo foarte precis asigură o viteză mare și o performanță stabilă. Controlul se face printr-un ecran tactil cu posibilitatea de a încărca orice limbă. Antrenamentul cu curea nu lasă urme de presiune. Cablurile (până la 240 mm²) pot fi procesate ușor, forța mare de antrenare asigurând o eficiență ridicată a muncii. Mașina dispune de o funcție de cuțit rotativ, permițând procesarea cablurilor de înaltă tensiune, cablurilor ecranate, tăierea și dezizolarea simultană.

Pentru mai multe informații despre BZW-240X, sunați-ne la +420 734 250 432 sau scrieți la info@wire-processor.ro. Vă invităm și în showroom-ul nostru din Mikulovice, Republica Cehă, unde avem zeci de diferite mașini de procesare a cablurilor.

Published On: noiembrie 30th, 2023 / Categories: Mașini de procesare a cablurilor /