Vineri trecut s-a încheiat cea de-a 31-a ediție a Târgului Internațional de Echipamente de Iluminat, care a avut loc în perioada 31 ianuarie – 2 februarie 2024 la EXPO XXI în Varșovia. Târgul Lumină, considerat unul dintre cele mai importante evenimente din industria iluminatului în Europa, a adunat din nou experți și entuziaști ai iluminatului din întreaga lume.

A fost prima dată când am participat la acest eveniment ca expozant. Standul nostru a atras un interes mare din partea vizitatorilor, ceea ce confirmă interesul pentru automatizarea producției în domeniul prelucrării cablurilor și printre producătorii de iluminat.

Datorită mediului dinamic al târgului, participanții au avut ocazia nu doar să se familiarizeze cu cele mai recente tendințe în iluminatul arhitectural, stradal, comercial și rezidențial, dar și să schimbe experiențe și să caute noi inspirații.

La Târgul Lumină 2024 am prezentat înainte de toate mașini pentru prelucrarea cablurilor, inclusiv echipamente pentru decojire, etanșare a cablurilor și automate pentru crimparea terminalilor.

În plus, la târg a putut fi văzută oferta noastră de materiale de lipit de la marca Vital New Material, a cărei reprezentanți suntem:

  • paste de lipit,
  • staniu,
  • fluxuri,

recunoscute pentru calitatea lor înaltă, au stârnit un mare interes.

Mai multe informații despre materialele profesionale de lipit pot fi găsite pe site-ul nostru dedicat acestor produse www.szvital.eu.

Târgul Lumină a fost, de asemenea, o bună ocazie de a prezenta terminale pentru cabluri. Gama largă de conectori pentru cabluri prezentată a fost bine primită, confirmând capacitatea noastră de a satisface nevoile industriale. Mai multe detalii pe www.4wires.eu.

Mulțumim tuturor celor care au vizitat standul nostru. Interesul dvs., întrebările și opiniile sunt o sursă inestimabilă de informații pentru noi, care ne ajută să îmbunătățim continuu oferta și serviciile noastre.

Toți cei care doresc să afle mai multe despre mașinile de prelucrat cabluri, materialele de lipit sau conectorii pentru cabluri sunt invitați să ne contacteze telefonic la +48 886 788 660, prin e-mail la bh@wire-processor.eu sau să viziteze compania noastră, situată în Mikulovicele cehe, aproape de granița cu Głuchołazy poloneze (voievodatul Opole).

În martie vă invităm la următorul eveniment expozițional. De data aceasta vom fi expozanți la târgul Amper din Brno – mai multe informații despre Amper puteți găsi la adresa https://wire-processor.eu/aktualnosci/odwiedz-nas-na-targach-amper-2024-w-czeskim-brnie/

Published On: februarie 5th, 2024 / Categories: Știri /