Vă invităm la târgul AMPER 2024, care va avea loc în perioada 19-21 martie 2024, în Brno, Republica Cehă. Târgul din acest an va aduna în jur de 400 de expozanți, prezentând cele mai recente inovații și tehnologii din domeniile electric, energetic, automatizare, comunicații, iluminat și securitate, fiind cel mai mare eveniment internațional de industrie din Republica Cehă și Slovacia.

Ne veți găsi la standul F 3.36, unde vom prezenta gama noastră de mașini pentru prelucrarea cablurilor, inclusiv:

  • Dispozitive automate pentru sertizarea terminalelor – crescând eficiența și precizia terminațiilor cablurilor.
  • Dispozitive pentru răsucirea și etanșarea cablurilor – asigurând o pregătire de înaltă calitate a capetelor.
  • Dispozitive pentru prelucrarea cablurilor coaxiale – oferind tăiere precisă și curată și îndepărtarea izolației.
  • Dispozitive pentru decuparea cablurilor – permitând îndepărtarea rapidă și eficientă a izolației fără a deteriora cablurile.

Înainte de începerea oficială a târgului, vă invităm cordial la întâlniri și prezentări ale dispozitivelor noastre în showroom-ul din sediul companiei noastre din Mikulovice. Este o oportunitate perfectă de a vedea mașinile noastre în acțiune și de a discuta cu experții noștri despre cum vă putem sprijini dezvoltarea afacerii.

Pentru a programa o întâlnire sau pentru a afla mai multe despre oferta noastră, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la bh@wire-processor.eu sau prin telefon la +420 734 250 432.

Nu ratați această oportunitate unică de a vedea cu ochii dumneavoastră cum pot contribui tehnologiile noastre avansate la creșterea eficienței și inovației în producția dumneavoastră.

Published On: februarie 2nd, 2024 / Categories: Știri /