Vizitați-ne la cea de-a 31-a ediție a Târgului Internațional de Echipamente de Iluminat la EXPO XXI, Varșovia!

Când: 31 ianuarie 2024 – 2 februarie 2024

Unde: EXPO XXI, ul. Prądzyńskiego 12/14, Varșovia

Stand: B13

Vă invităm la cea de-a 31-a ediție a Târgului Internațional de Echipamente de Iluminat, unde vom prezenta mașinile noastre inovatoare de prelucrare a firelor, materiale profesionale de lipit și terminale de cablu.

Produsele pe care le vom prezenta la Târgul de Lumină sunt destinate companiilor care caută să îmbunătățească semnificativ producția în industria de iluminat, oferind soluții tehnologice avansate.

Ce veți găsi la standul nostru?

Materiale Profesionale de Lipit: Oferim paste de lipit, staniu și fluxuri de înaltă calitate – www.szvital.eu

Diverse Tipuri de Terminale pentru Cabluri: Gama noastră largă de terminale satisface toate nevoile industriale – www.4wires.eu

Mașini pentru Automatizarea Producției: Vedeți cum mașinile noastre pot accelera și eficientiza producția de echipamente de iluminat – www.wire-processor.eu

Printre mașinile de prelucrare a firelor, veți găsi:

  • Dispozitive de Decojire a Cablurilor: Descoperiți cum dispozitivele noastre pot pregăti eficient și precis firele pentru prelucrare ulterioară.
  • Mașini de Etanșare a Cablurilor: Oferim etanșare de înaltă calitate, crucială în multe procese de producție.
  • Mașini de Sertizare pentru Terminale și Alimentatoare de Cabluri: Creșteți eficiența și acuratețea cu soluțiile noastre automate.
  • Dispozitive pentru Înfășurarea, Legarea și Lipirea Cablurilor: Oferim soluții complete pentru etapa finală de prelucrare a cablurilor.

Vă invităm cu căldură să vizitați standul nostru B13 pentru a vedea produsele noastre în acțiune și pentru a discuta cu experții noștri. Suntem aici pentru a vă ajuta să găsiți soluțiile perfecte pentru nevoile dumneavoastră în industria de iluminat.

Ne vedem la târg!

ITS-AIM s.r.o.

Published On: ianuarie 2nd, 2024 / Categories: Știri /